Cu o bancă scurtă și un fotbalist eliminat pentru cumul de cartonașe galbene pe când mai era de disputat o oră de joc, CS Giroc n-a avut încotro și, de voie, de nevoie, a apelat la vechea gardă, consemnând în partida cu Ripensia Timișoara din cadrul primei etape a noului sezon un mic record: un cuplu de fundași care împreună au aproape... 90 de ani.


Pentru Orlando Trandu, tehnicianul girocenilor, a pune umărul la efortul din teren al echipei nu e tocmai o noutate, chiar dacă pentru el contorul vârstei se apropie de cifra 46.

Rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Aga, Trandu a încercat să apere, în măsura posibilităților, scorul alb afișat în acel moment pe tabelă. Că socoteala din min. 31 nu se potrivește cu cea din final, proverb confirmat și de scorul de 4-1 cu care Ripensia și-a adjudecat victoria, asta e o altă poveste.

De încercat, însă, Oli a încercat, dovadă că în rândurile celor de la Giroc și-a făcut apariția un alt apărător trecut bine de a doua tinerețe, nimeni altul decât fostul polist Florin Bătrânu, de opt ori internațional. La cei 43 de ani ai săi bătuți pe muchie, mereu tânărul Bătrânu n-a putut însă stăvili atacurile celor de la Ripensia, confirmând un alt proverb, cel cu bătrânețea și hainele.

„Mi-au lipsit cinci copii, care prin vacanță, care cu alte treburi. Ne descurcăm și noi cum putem, în debutul acesta de campionat, început mai devreme decât de obicei. Eu am intrat din primul minut, Florin pe parcurs, ne mai dă o mână de ajutor când avem probeleme de efectiv“, arată Orlandu Trandu.

Articol preluat de pe site-ul partenerului nostru media Renașterea Bănățeană