Prima câştigătoare a Cupei României la minifotbal pe plan naţional, AS WMT GIROC, a făcut un transfer de senzație în acest început de an competițional, ”înregimentând” un jucător de națională tocmai de la Design Construct Brașov. Este vorba de fotbalistul Adi Călugăreanu, 26 de ani, cel mai valoros jucător de la campionatul european mini Euro 2012!

Iată câteva impresii despre noul fotbalist girocan, spicuite din presa de anul trecut:

”La un moment dat, adversarii s-au prins că acest băiat este rotița esențială din mecanismul echipei, și au încercat să-l ia cu fulgi cu tot, să-l faulteze dur, să-l sperie. Nu au reușit, pentru că alături de un talent evident în ale driblingului, de un simț al porții cum rar poți să vezi, de o capacitate la travaliu excepțională și de o viziune în teren care îi permite să paseze cu precizie și cu eficacitate, Călugareanu este un sportiv care chiar și atunci când este lovit rău, se ridică de jos, își scutură tricoul și continuă să lupte ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.”

La nivel național, minifotbalul a devenit cel mai practicat sport de masă, rezultatele nelăsându-se așteptate. Pe lângă cele 4 titluri continentale obţinute la rând, acest sport impresionează şi prin campionatele puternice ce se desfăşoară pe plan judeţean.