Parohia Ortodoxă Română Giroc, în colaborarea cu Primăria Comunei Giroc și Smiley Zone Giroc organizează o acțiune de suflet pentru 30 de copii din Centrul de zi „Sfântul Nicolaie”, prin care acești copilași cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani vor avea bucuria de a petrece ore de neuitat la locul de joacă Smiley Zone Giroc, unde vor fi așteptați cu mâncare și băuturi răcoritoare de către organizatori.

Trebuie menționat faptul că, dacă unora dintre noi un loc de joacă pentru copii este ceva obișnuit, însă pentru acești copii care provin din familii defavorizate bucuria întâlnirii cu un asemenea loc este unică, mulți dintre ei nefiind duși nici măcar într-un parc în aer liber.

Pentru cei care doresc să contribuie la această acțiune, vă îndemnăm să aduceți câte o jucărie pentru un copil ai cărui ochișori și zâmbet, cu siguranță că for fi mai luminoși în această zi de neuitat pentru ei. Vă adresăm rugămintea ca jucăria să fie în stare bună, să nu fie stricată sau foarte uzată.

Cei care doriți să participați, puteți lua legătura cu preotul paroh Marius Șonea la telefon nr. 0723973258, pentru a obține mai multe detalii.

Vă îndemnăm să citiți lista numelor și vârsta copiilor, pentru a vă orienta asupra vârstei și genului copilului pe care doriți sa-l bucurați.

Vă mulțumim!

Sebastian – 10 ani

Erik – 10 ani

Tudor – 8 ani

Isac – 7 ani

Cristian – 12 ani

Daria – 13 ani

Izabela – 11 ani

Daria – 13 ani

Rebeca – 10 ani

Eduard – 10 ani

Andreea – 12 ani

Alexandra – 10 ani

Dannyel – 8 ani

Andrei – 11 ani

Maria – 9 ani

Victoria – 7 ani

Diana – 12 ani

Antonio – 10 ani

Regina – 9 ani

Romina – 10 ani

Sara – 6 ani

Iasmina – 8 ani

David – 10 ani

Dana – 7 ani

Narcisa – 9 ani

Dana – 11 ani

Alexandru – 12 ani

Ricardo – 6 ani

Narcis – 4 ani

Maria – 11 ani