Organizatorii campaniei, Primăria comunei Giroc și Serviciul Local de Colectare Timiș, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice. Acțiunea este susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Sâmbătă 28 septembrie, între orele 10.00-16.00, cetățenii din Giroc şi Chişoda au ocazia să scape  de deșeurile de echipamente electrice și electronice, trimițându-le la reciclare!

Cele 2 puncte de colectare provizorii îi așteaptă pe cetățeni să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, spre a fi colectate selectiv și trimise la reciclare. Aceste puncte de colectare vor fi amenajate în următoarele locuri:

  1. Giroc – Str. Semenic – Casa de Cultură „Ionel-Lucian Şipoş”din Giroc
  2. Chişoda – Casa Naţională din Chişoda

Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga ,prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul unei tombole ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Tombola va avea loc pe data 28 septembrie 2019, la Casa de Cultură „Ionel-Lucian Şipoş” din Giroc, începând cu ora 16.30. Premiile sunt: doua aspiratoare, doua cafetiere, doua mixere, doua fiere de calcat.

Serviciul Local de Colectare Timiș, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800 444 800, asigură permanent preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, prin simpla programare telefonică. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

Persoana de contact: Hornea Marcel

Telefon: 0724 602 733

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați la numerele de telefon:

tel. 0753149426 - Inspector Petronela-Silvana Florea
tel. 0753105249 - Inspector Adelina-Ionela Sîrbu