Peformanțe onorabile obținute de Ionel Pascotă și fiul său, Patrick. Dacă ”tatăl” a încheiat un sezon cu nu mai puțin de trei trofee, unul de Campion European BMU și două de Campion Național, ”fiul” nu se lasă mai prejos și a reușit să acapareze poziția întâi la două clase în competiția națională internă. Anul 2018 se dovedește a fi unul istoric în ceea ce înseamnă ”palmaresul” familiei Pascotă, care crește vertiginos. Ionel Pascotă a reușit, în urmă cu două săptămâni să-și adjudece un nou titlu de Campion Național, în Bulgaria LA CLASA Supersport 600cc.

În weekend-ul recent încheiat, motociclistul girocean a mai obținut două performanțe notabile. Participând la finala Campionatului European BMU, Pascotă a obținut locul întâi  la general al competiției continentale, dar și un nou Titlul Național în Campionatul intern de motociclism viteză, la clasa Supersport. Cu aceste performanțe, Ionel Pascotă ajunge la incredibilul număr de 43 de titluri de Campion, obținute atât la nivel național (în România, Bulgaria și Austria), cât și la diferite competiții de nivel euroregional.

”Urmașul” familiei Pascotă, Patrick, deși are doar 11 ani, nu se lasă mai prejos decât tatăl său. Puștiul minune al motociclismului românesc a obținut, în urmă cu două săptămâni, Titlul de Campion Național al clasei 65 cmc de la Supermoto, pentru ca în weekend-ul trecut să se impună și la clasa 85 cmc viteză, Patrick contribuind consistent la ”îngroșarea” zestrei de trofee din vitrina familiei Pascotă.

”Sunt extrem de fericit pentru că am putut duce la bun sfârșit un nou sezon competițional, atât eu cât și Patrick. Sunt bucuros pentru reușitele mele, dar mă entuziasmează enorm reușitele fiului meu, pentru că văd că urmează tradiția familiei cu o mare atracție pentru sport. Vreau să mulțumesc în mod deosebit Consiliului Județean Timiș pentru sprijinul financiar acordat. Fără aportul instituției ne-ar fi fost extrem de dificil să ajungem aici și să avem astfel de performanțe multiple. De asemenea, vreau să mulțumesc Primăriei Timișoara, sponsorilor, Federatiei Romane de Motociclism, tuturor susținătorilor noștri, atât de pe plan local, cât și din afara acestui cadru si nu in ultimul rand tatalui meu. Imi doresc să ne revedem în viitorul sezon competițional, sănătoși și cu forțe proaspete”, a declarat Ionel Pascotă