De marți se reiau lucrările pe Calea Girocului, iar primăria speră ca în două luni să se termine calvarul celor care au de făcut drumuri (navetă) între Timişoara - Giroc şi invers.
Lucrările de extindere a Căii Martirilor la patru benzi, de la intersecția cu strada Mareșal Alexandru Averescu – fosta Lidia – până la ieșirea din oraș, au demarat în septembrie 2015, când a fost semnat contractul cu firmele Superconstruct și Electroechipament.
„Se va circula pe asfalt în circa două luni şi-i asigur pe locuitorii de pe străzile Gospodarilor, Apicultorilor şi Cehov, unde a fost şi mai este deviată pentru două luni circulaţia vehiculelor pe timpul lucrărilor, că imediat ce se va deschide circulaţia pe Calea Girocului, vom interveni să reparăm aceste străzi care nu au rezistat la traficul foarte intens”, a spus primarul vineri Nicolae Robu.
Edilul a mai spus că anul viitor, pe aceste străzi se vor efectua lucrări mai complexe care includ şi amenajări de trotuare, dar acum nu se lucrează pe investiţii, ci pe reparaţii.

Articol preluat de pe site-ul partenerului nostru media www.ziuadevest.ro