Dacă vă mai amintiți, la începutul lunii lansam un apel personal de a o sustine pe Irina Popescu, la Gala Națională a Voluntarilor. Atât ea, cât și eu, vă mulțumim foarte mult tuturor celor care ați oferit un vot de încredere. În urma jurizării, Irina a fost desemnată Voluntarul anului 2013 în domeniul sănătății. Astfel, acest premiu vi se datorează și vouă, ca și efortul de a fi contribuit la promovarea voluntariatului în România și a cauzei pe care o reprezintă Irina. Va mulțumim mult!

Cu această ocazie, Irina nu a uitat sprijinul oferit și ne-a transmis următoarele: "M-am bucurat mult să văd că am fost susținută și de comunitatea din Giroc și Chișoda, de aceea premiul care mi-a fost acordat la Gala Natională a Voluntarilor de anul acesta vi se datorează și vouă. Mi se pare notabil că cei de aici au ales să promoveze astfel voluntariatul, acesta putând avea un impact deosebit în comunitățile locale, unde inițiativa civică este cu atât mai importantă. Va mulțumesc încă o dată și poate voi avea cândva ocazia să susțin și eu, la rândul meu, un proiect din comunitatea dvs."

Irina Popescu, a intrat in Finala Galei Nationale a Voluntarilor, acumulund in acest an peste 1000 (o mie) de ore de voluntariat pe proiecte având același scop comun - de a veni în sprijinul familiilor confruntate cu infertilitatea și a copiilor aflați în sistemul de protecție socială pentru a susține într-un fel sau altul întregirea familiei (fie prin apelarea la proceduri medicale, fie prin adopție).

 

Ovidiu Ignea,
administrator www.girocchisoda.com

site-ul oficial al galei voluntarilor:
http://www.galavoluntarilor.ro/articole/gala-nationala-a-voluntarilor-2013-si-a-ales-castigatorii